[]

Ge en gåva!

Var med och stötta både akuta och långsiktiga projekt. Tillsammans gör vi vår stad varmare där alla får plats och kan leva ett värdigt liv. Din gåva betyder mycket för många och gör det möjligt för oss att möta och hjälpa fler människor som behöver det.

Bli månadsgivare!

Som månadsgivare bidrar du till att säkra vårt långsiktiga arbete bland utsatta människor. Ett månadsgivande är dessutom det smidigaste sättet att stödja Räddningsmissionen.
Regelbundna gåvor via autogiro innebär att administrationen minskas och att en ännu större del av varje gåva kan gå direkt till vårt arbete.

Jag vill bidra med

250 kr/månad

till {0}Ändra 

Välj ändamål

Personuppgifter

Organisationsuppgifter

Anonym

Betalsätt

När du klickar på "Bli månadsgivare" kommer du få upp ditt autogiromedgivande. Fyll i bankuppgifterna som saknas, kontrollera dina förifyllda uppgifter, godkänn villkoren och klicka på signera.

  • Bankgiro
  • BankID

Slutför transaktionen genom att klicka på "Betala". Vi kommer att skicka ett inbetalningskort hem till dig inom 10 dagar. Inbetalningsavin är godkänd som bokföringsunderlag.

När du klickar på "Ge din gåva" kommer du skickas vidare till en ny sida där du anger dina uppgifter för Swish eller kort.

  • bankId
  • Visa
  • mastercard

Jag vill bidra med {0} kr/månad till {1}

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR. Genom att klicka på "Ge din gåva""Bli månadsgivare" godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt Räddningsmissionens integritetspolicy.

Betallösningen är en del av:

NGO|PRO®